Diensten

Bij Qintos streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun activiteiten en het efficienter behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige outsourcingoplossingen die uw bedrijf in staat stellen om zich te concentreren op kernactiviteiten en groei, terwijl wij zorgen voor essentiële ondersteuning op belangrijke gebieden. Onze expertise omvat klantenservice, douane-expeditie en dataoplossingen.

Waar wij u mee helpen:

  • In kaart brengen van uw benodigdheden
  • Benaderen van de juiste partners
  • Afstemmen operationele afspraken (SLA, KPI)
  • Onboarding van uw externe team
  • Controleren van de afspraken/resultaten
  • Doorlopende (technologische) verbeteringen

Waar mag u ons voor benaderen:  

1. Oplossingen voor e-commerce bedrijven. 

Qintos biedt uitgebreide administratieve ondersteuning voor naadloze e-commerce werking, inclusief voorraadbeheer, orderverwerking, document controles en meer. Ons toegewijde team zorgt voor efficiënte retourverwerking en verbeterde administratieve efficiëntie, waardoor u kunt focussen op groei.

2. Oplossingen voor uw klantenservice afdeling: 

Uw klanten vormen het hart van uw bedrijf, en het leveren van uitstekende klantenservice is van onschatbare waarde. Bij Qintos begrijpen we dit en wij faciliteren oplossingen met toegewijde teams die uw klanten op een vriendelijke en professionele manier ondersteunen.

3. Oplossingen voor douane expediteurs:

Internationale handel brengt uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om douanevoorschriften en -procedures. Bij Qintos begrijpen we de complexiteit van grensoverschrijdende handel en bieden we uitgebreide douane-expeditieoplossingen.

4. Oplossingen voor automatische en handmatige dataverwerking:

In het tijdperk van digitalisering is het benutten van gegevens essentieel voor zakelijk succes. Qintos biedt op maat gemaakte gegevensoplossingen die u helpen waardevolle inzichten uit uw gegevens te halen. Onze experts verzamelen, analyseren en verwerken gegevens om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en strategieën te ontwikkelen die uw concurrentiepositie versterken.

Diensten

Grip op processen

Het optimaliseren van uw business is ons doel. Qintos adviseert over de valkuilen, de mogelijkheden en een oplossing die naadloos aansluit op uw processen.
Diensten
Partners

Veelzijdig en flexibel

Iedere klant is anders en Qintos is met de juiste partners in staat om verschillende behoeftes te vertalen in flexibele oplossingen.
Partners
Het team

13 jaar ervaring

Qintos heeft ruim 10 jaar ervaring binnen de wereld van Business Process Outsourcing (BPO) en staat u graag te woord.
Team

“Outsourcing in Europa gaat de komende jaren groeien. De helft van de bedrijven wil in de nabije toekomst meer diensten uitbesteden, terwijl slechts 6% verwacht minder te gaan outsourcen. De belangrijkste redenen zijn meer focus op de kernactiviteiten, kostenbesparingen en het verbeteren van de servicekwaliteit.”


Onderzoek Quint en Whitelane Research