Over Thomas

Meer dan 13 jaar ervaring

Met ruim 13 jaar ervaring met internationale outsourcingsvraagstukken heeft Thomas in 2018 Qintos opgericht. Dit met als doel om de Nederlandse markt te voorzien van zijn advies. Gedurende zijn carrière is Thomas diverse keren benaderd door organisaties die hulp nodig hadden bij de sourcing en onboarding van diverse inbound/outbound contactcenters, telemarketingbureaus en andere outsourcingsvraagstukken. Hierdoor herkende hij vanuit de Nederlandse en Duitse markt een duidelijke behoefte aan helderheid rondom het outsourcen van bedrijfsprocessen.

Thomas richtte Qintos op om aan deze vraag te voldoen, bouwde voort op zijn bestaande netwerk van uitstekende partners in verschillende disciplines en creëerde het bedrijfsmodel voor het vinden van de juiste match.

Thomas zal altijd uw eerste aanspreekpunt binnen Qintos zijn en bepaald vervolgens aan de hand van de eerste gesprekken welke partner(s) er eventueel zouden moeten aansluiten om tot de juiste oplossing te komen.

 

“Kwaliteit staat bovenaan bij alle oplossingen en adviezen, want zonder kwaliteit is er geen duurzame partnerschap mogelijk”.

Diensten

Grip op processen

Het optimaliseren van uw business is ons doel. Qintos adviseert over de valkuilen, de mogelijkheden en een oplossing die naadloos aansluit op uw processen.
Diensten
Partners

Veelzijdig en flexibel

Iedere klant is anders en Qintos is met de juiste partners in staat om verschillende behoeftes te vertalen in flexibele oplossingen.
Partners
Het team

13 jaar ervaring

Qintos heeft ruim 10 jaar ervaring binnen de wereld van Business Process Outsourcing (BPO) en staat u graag te woord.
Team

“Outsourcing in Europa gaat de komende jaren groeien. De helft van de bedrijven wil in de nabije toekomst meer diensten uitbesteden, terwijl slechts 6% verwacht minder te gaan outsourcen. De belangrijkste redenen zijn meer focus op de kernactiviteiten, kostenbesparingen en het verbeteren van de servicekwaliteit.”


Onderzoek Quint en Whitelane Research